Si celebritatile pot avea probleme dermatologice

Perfecte in pictoriale, vedetele par sa nu aiba niciodata probleme dermatologice. Insa in realitate afectiunile cutanate nu cruta pe nimeni: indiferent de statusul social, economic sau de ierarhia in societate. Chiar daca pielea lor poate parea perfecta in fata aparatului de fotografiat si in paginile revistelor, acest lucru se datoreaza unei echipe intregi de make-up artisti sau datorita prelucrarii in Photoshop.

Cameron Diaz este una dintre vedetele de la Hollywood a caror piele este afectata de acnee.
Cameron-Diaz-Acne-5
LeAnn Rimes: Psoriazis
Psoriazisul este o afectiune cronica ce fecteaza aproximativ 2% din populatie, si care NU ESTE CONTAGIOASA. Cauzele sunt atat genetice cat si imunologice.
Nu exista nici un tratament care sa vindece pentru totdeauna psoriazisul, dar poate fi gestionat cu tratamente topice, medicamente orale și injectabile, fototerapie, care ajuta la prevenirea puseurilor.
pg-03-LeAnn-Rimes-skin-problems-full
Seal: Lupus discoid
Fața celebrului cantaret Seal are cicatrici vizibile de la lupusul discoid, o afectiune cronica a pielii care cauzeaza leziuni inflamatorii. Aceste leziuni pot lăsa cicatrici adânci cu efecte cosmetice devastatoare.
pg-04-seal-skin-problems-full
Ewan McGregor: cancer de piele
Actorul Ewan McGregor descoperit în 2008 cu melanom. Ulterior leziunea a fost excizata. Operatia a lăsat totusi o cicatrice care este dificil de ascuns atunci când este în centrul atenției.
pg-05-Ewan-McGregor-skin-problems-full
Renée Zellweger: Rozacee
Aceasta actrita premiata cu Oscar este doar una dintre multele vedete cu rozacee, cu acel aspect de obraji eritematosi (roz-rosii). Rozacee provoaca “înroșirea” peristenta a feței. DEsigur exista multe tratamente : creme topice, fotoprotectoare antibioterapie si chiar laserterapie care duc la ameliorari considerabile.
Renee
Morgan Freeman:Dermatosis Papulosa Nigra
Fața actorului veteran Morgan Freeman este recunoscuta in multe filme de succes. Dermatosis papulosis nogra este o afectiune cutanata benigna destul de comuna la rasa neagra.La nivelul fetei se pot observa leziuni inchise la culoare, bine delimitate care nu prezinta nici un risc.
pg-07-Morgan-Freeman-skin-problems-full
Brad Pitt: cicatrici postacneice
Adesea votat unul dintre cei mai atragatori barbati in viata, Brad Pitt are o fata mult admirata, insa la o examinare mai atenta se pot observa multe cicatrici postacneice ca rezultat al unei forme mai severe de acnee probabil avuta in adolescenta.
p_celebrity_skin_p04

Lee Thomas: vitiligo
Jurnalistul Lee Thomas a scris “O Memoir of Change” despre luptele sale cu aceasta afectiune.
Vitiligo cauzeaza placi cu lipsa de pigment in care melanocitele pot fi distruse. Deși aceste pete decolorate pot fi acoperite cu machiaj, tratamentul este de multe ori dezamagitor.
pg-09-lee-thomas-skin-problems-full
Richard Gere :Nevul Becker
Acesta reprezinta un “semn” din nastere complet benign, acoperit de fire de par la nivelul umarului sau spatelui, ce apare mai ales la barbati. Este complet benign cu impact doar de ordin estetic.
1017mirapaul-gere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *