DERMAPEN – stiloul care șterge ridurile și cicatricile!

Terapia Micro-Needling Dermapen

Dermapen este un dispozitiv medical asemanator unui stilou, ce are la baza o tehnologie avansata cu micro-ace oscilante vertical și care este utilizat pentru a întineri pielea și de a îmbunătăți aspectul pielii prin reducerea liniilor fine, a ridurilor de expresie, a poriilor dilatati, vergeturilor și a cicatricilor post-acneice. Dermapen 3 ™  este capabil să producă in piele peste 1300 de micro-gauri  pe secundă, avand un dispozitiv de 12 microace fiind capabil de a furniza aproape 110 de rotații pe secundă.Adâncimea de penetrare este complet reglabila între 0 și 2,5 mm pentru a se potrivi oricarei regiuni a corpului sau a feței.
Conceptul de micro-needle se bazeaza pe abilitatea naturala a pielii de a se repara ori de câte ori se confruntă cu un „prejudiciu” fizic, cum ar fi tăieturi, arsuri și alte escoriații. Prin penetrarea micro-acelor la nivelul pielii, acestea creeaza canale foarte fine in piele, stimuland in acelasi timp si productia naturala de colagen. Microcanalele distribuie pana la 80% mai mult din nutrientii aplicati pe piele, permitand livrarea acestora in fibroblasti pentru a hrani celulele din derm si stratul bazal. Aceasta absorbtie accelerata in piele a ingredientelor active conduce la repararea locala stimulata si rezultate de resurfacing mai rapide. După ce rezultatul dorit a fost atins, este importanta să se mențină stimularea colagenului, efectuand  tratamente de intretinere trimestrial. Tratamentul cu Dermapen  este cel mai frecvent utilizat pe fata, insa poate fi de asemenea folosit pentru a trata și regenera pielea de pe gât, torace și mâini. Tratamentul cu micro-ace  este sigur pentru toate tipurile de piele.
dermapen    Premiul “Cel mai bun dispozitiv medical de intinerire a pielii” in cadrul The Aesthetic Show (TAS) 2012!

Tratamente microneedeling- DERMAPEN 3 MD utilizeaza alaturi produsele din gama Dermaceuticals:
indeEEEx

    • Hyla Active Ser tratament. Contine Hylafuse – pentru hidratare intensa, Vitamin B5 si Zinc pentru calmarea pielii iritate si vindecare rapida. Antibacteriala si antiinflamatorie.
    • Vitamin Rich Repair Ser tratament. Contine Peptide de cupru si Vitamina A pentru a stimula productia de colagen, Vitamina E, Resveratrol si Aloe pentru calmare si vindecare, Hylafuse si Squalane pentru hidratare. Combinatie puternica de vitamine esentiale pentru amplificarea efectelor tratamentului.
    • Cocktail Antioxidant Ser tratament . Contine vitamina C, Niacinamida, Rooibos si Hylafuse. Un ser utilizat impotriva imbatranirii pielii datorita protectiei impotriva radicalilor liberi si stimularii vindecarii pielii, accelerarii reinnoirii celulelor, imbunatatirii tonusului, texturii si luminozitatii pielii.
    • Masca Hyla Active post-tratament
    • Toate produsele au la baza complexul Hylafuse- cu o absorbtie de 150% , dovedita a fi mult mai eficienta decat toate formele de acid hialuronic existente momentan.
      Procedura este realizată într-o manieră sigură și precisă, cu utilizarea unui vârf steril, de unică folosință si permite un tratament eficient atat in zone mai putin accesibile (de exemplu în jurul ochilor, nasului si buzelor). Inainte de procedura,se va aplica o crema anestezica locala pentru a asigura confortul pacientului. Tratamentul presupune aplicarea de diferite  geluri și seruri în timpul procedurii. Întreaga procedură este finalizată în mod normal, în termen de 30-60 de minute, în funcție de tratamentul necesar și locul anatomic. Efectul procedurii apare la aproximativ 4 săptămâni dupa tratament.Numarul de sedinte variaza in functie de zona tratata si rezultatul asteptat, acestea variaza de la 3-5-6 si se spatiaza la 2-3-4 saptamani in functie de protocolul de tratament.
      Senzația in timpul tratamentului este descrisa ca o senzație de usturime, în special în zonele proeminentelor osoase și în locurile în care pielea este mai subțire, cum ar fi gatul sau jurul ochilor. Imediat după procedura pielea poate fi eritematosa, uscata, umflata, sau sensibila la atingere.  Sensibilitatea și roșeață se vor diminua în mod semnificativ în decurs de 24-48 de ore.
      Tratamentul este in general foarte bine tolerat, iar reactiile adverse sunt extrem de rare mai ales daca sunt urmate cu strictete instructiunile inainte si dupa tratament precum si evitarea expunerii la soare.

Ce afectiuni pot fi tratate cu Dermapen?
maxresdefault
Dermapen merge dincolo de tehnicile clasice de “skin needling” si ofera o versatilitate crescuta avand urmatoarele indicatii:

  • intinderea pielii, lifting si rejuvenare si prevenirea imbatranirii pielii
  • inductie naturala de colagen
  • hiperpigmentare/hipopigmentare
  • cicatrice acnee sau in urma interventiilor chirurgicale sau post-traumatice
  • reducerea ridurilor si a liniilor fine
  • tratamentul alopeciei si regenerarea parului
  • ameliorarea aspectului vergeturilor
  • minimizeaza dimensiunile porilor
  • Dermapen are indicatii  mai putin cunoscute si in sfera patologiilor precum hipopigmentarea, vitiligo, telangiectaziile, rozaceea, acneea, milia, keratoza pilara si celulita. De asemenea, se poate folosi  in diferite combinatii cu PRP sau peelingul chimic .
    Drept urmare exista o paleta foarte larga de recomandari si patologii care pot fi tratate avand rezultate stiintifice foarte bune comparabile cu laserul , considerate ca fiind chiar superioare conform studiilor, fără riscul de hiper sau hipo-pigmentare sau alte efecte secundare iar  timpul de recuperare este mai scurt, fara riscurile asociate terapiilor ablative “pe bază de căldură”- Laser. Astfel, durerea, infectiile virale sau bacteriene, hiperpigmentarea post-inflamatorie sau denaturarea colagenului sunt aproape inexistente in tratamentele cu Dermapen comparativ cu laserele fractionale.
    Laser-vs-Dermapen
    In urma cercetarilor inovatoare, s-a explorat si modalitatea de tratament a condițiilor de hipopigmentare cum ar fi vitiligo. Aceste explorari includ identificarea defectelor în procesul de melanogeneza, crearea de substante si infuzii inovatoare și stabilirea unor protocoale detaliate pentru a stimula migrarea melanocitelor active.

    Dermapen  este singurul produs original ce are la baza conceptul de micro-needling, chiar daca pe piata au aparut brusc aparate asemanatoare, acestea sunt replici importate din China sau Coreea, drept urmare atunci cand alegeti sa faceti acest tratament trebuie sa va informati foarte bine ce fel de dispozitiv se foloseste, ce fel de seruri , mai ales acolo unde pretul unei sedinte este suspect de mic, pentru a evita alte neplaceri legate de ineficienta tratamentului sau aparitia unor efecte secundare.
  • dermapen2   dermapen-before-after-las-vegas-1indexEEE

    Before and After | Acne Scarring - Dermapenworld


    Before and After | Acne Scar - Dermapenworld


    Before and After | Cut Scar - Dermapenworld


    Before and After | Vitiligo - Dermapenworld


    Before and After | Woman Chin - Dermapenworld

    Before and After | Woman Lips - Dermapenworld

Pentru programari Dermapen in Cluj :
Tel: 0364261208 | 0740199263 (Mediprax Centrum)  sau 0264438791 / 0734771352  (Clinica Bluelife)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *