Peelingul cu acid ferulic : “Peelingul MIRESEI”

Desi, toamna și iarna sunt sezoanele cele mai propice pentru tratamentele de regenerare ale pielii (peelinguri chimice , tratamente laser, epilari definitive) exista si tratamente special concepute si pe perioada verii, la care se poate apela cu rezultate spectaculoase.
Astfel, peelingul pe baza de acid ferulic este singurul peeling chimic ce poate fi aplicat in orice anotimp, chiar si vara, pe orice tip de ten si tuturor raselor, fiind supranumit si “peeling-ul mireselor”. Are un efect delicat, antioxidant si de exfoliere , imbunatatind aspectul pielii. Mai este numit si “peeling estival” deoarece vara au loc majoritatea nuntilor si a concediilor- perioada in care alte metode de tratament sunt contraindicate.

Ce este un Peeling?
peel
Peelingul chimic (PC): reprezinta o chemo-exfoliere sau un “resurfacing chimic” ce consta in aplicarea pe piele a unuia sau mai multor agenti chimici care produc o distructie controlata a pielii, urmata de o regenerare cutanata avand ca rezultat un aspect imbunatatit  si intinerit al pielii
Istoricul peelingurilor chimice
Procedurile de exfoliere cutanata au inceput a fi utilizate cu mii de ani in urma. In Egiptul antic s-au aplicat pentru prima data bai cu zer si acizi din fructe pentru infrumusetare. La fel si grecii si romanii apelau la diferite metode asemanatoare. Dermatologii au fost pionerii peelingurilor chimice terapeutice, incepand cu utilizarea acidului salicilic, a rezorcinolului, acidului tricloracetic (TCA) sau fenolului pentru cicatricile post-acneice.

Ce reprezinta Peelingul cu Acid Ferulic?
peel1
Acidul ferulic este un derivat din fenol cu efect antioxidant, antiinflamator, depigmentant si fotoprotector. Se foloseste in combinatie cu Floretina- care este un polifenol cu actiune antioxidanta si care are efect potențiator de penetrare a altor substanțe active.
Are urmatoarele indicatii si avantaje:
– Procedura este simplă, timp scurt de contact cu pielea (durata tratament 30-45 minute) si se repeta la 15-30 de zile in functie de rezultatul dorit, fiind nevoie de aproximativ 8-12 ore pentru a actiona, de aceea este necesar ca dupa tratament sa se mearga direct la domiciliu ( si lasat eventual sa actioneze peste noapte). Efectele vor fi vizibile in saptamanile urmatoare.
– Nu produce senzaţii de usturime sau arsură si nici risc de hiperpigmentare comparativ cu restul peelingurile chimice
– Poate fi utilizat pentru toate tipurile de piele, pentru toate rasele şi în orice sezon (inclusiv vara)
– Are efect anti-aging si reduce ridurile fine.
– Are acţiune depigmentantă: reduce hiperpigmentarea, lentigo, melasma (“petele maro de pe fata”)
– Îmbunătăţeşte textura si tonusl pielii
– Efecte benefice in în acnee vulgară si asupra cicatricilor cauzate de acnee
– Minimalizeaza dimensiunea porilor
– Efect Hidratant – Creşte nivelurile ceramidelor şi îmbunătăţeşte funcţia de barieră a pielii prevenind pierderea de apă transepidermică.
– Stimulează reînnoirea celulară si îmbunătăţeşte strălucirea naturală a pielii.

Pentru o schema de tratament personalizata a peelingului cu acid ferulic se pot face programari la :
Tel: 0364 261 208 | 0740 199 263 (Mediprax Centrum) sau puteti completa formularul de contact de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *